Po treningu został sznurek w konopi i się mocno wrósł, co mogę z nim zrobić?
Tak niska roślina już po miesiącu zaczęła kwitnąć, czy wszystko z nią w porządku?
Zapomniany sznurek w roślinie konopi
-
Zapomniany sznurek w roślinie konopi
- Załączniki
-
- IMG-20240429-WA0016.jpg (272.22 KiB) Przejrzano 3934 razy
-
- IMG-20240429-WA0015.jpg (355.76 KiB) Przejrzano 3934 razy
Re: Zapomniany sznurek w roślinie konopi
Poprawiłem twój temat bo na kilku forach założyłeś taki sam z identyczną treścią. To się nazywa spam
Jako admin tego forum Polecam sklep THC-THC.COM, który jako jedyny posiada biuro obsługi klienta w Hiszpanii, 100% Bezpieczny.
- CommandoFarmer
Usuń ten sznurek delikatnie z rośliny.Dzejdzej1996 pisze: ↑30 kwie 2024, 18:50 Po treningu został sznurek w konopi i się mocno wrósł, co mogę z nim zrobić?
Walę w ciemno ale jest to na pewno odmiana auto kwitnąca bo one zaczynają kwitnąć po około trzech - czterech tygodniach w zależności od tego jaka to odmiana.Dzejdzej1996 pisze: ↑30 kwie 2024, 18:50 Tak niska roślina już po miesiącu zaczęła kwitnąć, czy wszystko z nią w porządku?
-
Ogólnie to z nią wszystko jest ok . Martwię się ze jak on zostanie w środku to wkoncu może zwiędnąć.
Okay postaram się coś z nim zrobić.
Ps. Sorry za tego posta ale w desperacji małej byłem
Okay postaram się coś z nim zrobić.
Ps. Sorry za tego posta ale w desperacji małej byłem
Przydało by się ten sznurek usunąć bo będzie się dalej wrastał. Weź żyletkę i spróbuj delikatnie nadcinać jego włókna i później go wyrwiesz delikatnie. Powinien wyjść.