Mieszkaniec Siedlec odebrał w punkcie odbioru paczek kurierskich nie swoją paczkę a w niej było 10kg marihuany
W minioną sobotę (10 lutego) doszło do bardzo nietypowej, a zarazem komicznej sytuacji w jednym z punktów kurierskich w Siedlcach. Mężczyzna, który często odbiera paczki związane z dystrybucją części samochodowych, przez pomyłkę otrzymał przesyłki, które nie były jego. W środku paczek znajdowały się spore plastikowe pudełka, a w nich hermetycznie zamknięte opakowania z podejrzanym suszem roślinnym. Mężczyzna w mgnieniu oka skontaktował się z policją, a pracownicy punktu kurierskiego, zgodnie z procedurą, zadzwonili pod numer telefonu podany na etykiecie przesyłek.
Kiedy odbiorca paczek pojawił się w punkcie kurierskim, by odebrać zamówione przesyłki, czekała już na niego policja. Funkcjonariusze zatrzymali 23-letniego mężczyznę, który okazał się być właścicielem paczek z narkotykami. Po przeszukaniu okazało się, że w przesyłkach znajdowała się marihuana. Mężczyzna, którym był mieszkaniec powiatu siedleckiego, został rzecz jasna zatrzymany przez policję i przewieziony do aresztu. Prokurator przedstawił mu zarzut przemytu znacznej ilości środków odurzających, za co grozi mu kara nawet do 20 lat pozbawienia wolności. Zgodnie z decyzją sądu, 23-latek spędzi nadchodzące trzy miesiące w areszcie.
źródło: portal policji
Siedlce - Pomyłkowo Odebrał Nie Swoją Paczkę a w Niej 10kg Marihuany
Siedlce - Pomyłkowo Odebrał Nie Swoją Paczkę a w Niej 10kg Marihuany
Jako admin tego forum Polecam sklep THC-THC.COM, który jako jedyny posiada biuro obsługi klienta w Hiszpanii, 100% Bezpieczny.

Re: Siedlce - Pomyłkowo Odebrał Nie Swoją Paczkę a w Niej 10kg Marihuany
Niech zgadnę, prawdziwy właściciel tych 10kg suszu tłumaczył się przed policją że to susz cbd który ma tylko 0,3 procent thc. A jak na analizach policji wyszło więcej to przedstawił swoją analizę i fakturę z saneskobar. Z tego co wiem to wszyscy teraz ta się tłumaczą. "Panie władzo ja handluję suszem cbd i miał to być legalny susz cbd, to wina tych z saneskobar bo wysłali mi mocniejsze zioło"
na bank tak było.
![[szydzi] [szydzi]](./images/smilies/szydzi.gif)
Pewnie koleś tak zezna. Jak to mówią "susz cbd to dobra przykrywka dla normalnej marihuany z wysoką zawartością thc". Wygląda tak samo i pachnie tak samo, a często susz cbd ma podwyższone thc i wszyscy się tłumaczą że nie wiedzieli. Policja ma z tym problem. Ministerstwo zdrowia ma też z tym problem bo nie wiedzą co jest dodawane do tego syfskiego suszu cbd, podobnie jak było z dopalaczami. Więc ktoś myśli o tym żeby susz cbd był nielegalny. W tym artykułem można o tym przeczytać: https://powiew.com/susz-cbd-bedzie-niel ... im-prawie/ Wszelkiej maści Janusze biznesu od cbd już się bulwersują że ktoś im chce zamknąć biznes. Jak dla mnie mogą ten syf zakazać i niech zalegalizują małe uprawy konopi na własny użytek. Wtedy nie będzie kombinowana ze sprzedawaniem jakiegoś syfu w postaci suszu thc. Proste, legalizacja mery jest lekarstwem na tą patologię ![[trawka] [trawka]](./images/smilies/trawka.gif)
![[trawka] [trawka]](./images/smilies/trawka.gif)
Temat zszedł na susz cbd a chodzi o to że ktoś mógł odebrać nie swoją paczkę w punkcie kurierskim, jak to możliwe? Przecież musiał pokazać jakiś dowód tożsamości potwierdzający że paczka jest jego.
Jako admin tego forum Polecam sklep THC-THC.COM, który jako jedyny posiada biuro obsługi klienta w Hiszpanii, 100% Bezpieczny.

Wydali mu paczkę na krzywy ryj ![[szydzi] [szydzi]](./images/smilies/szydzi.gif)
![[szydzi] [szydzi]](./images/smilies/szydzi.gif)